ΗΠΕΙΡΟΣ

Ελ. Κοσσυβάκη: «Θέλουμε έναν Δήμο που να νιώθουμε περήφανοι»

Εικόνα του άρθρου Ελ. Κοσσυβάκη: «Θέλουμε έναν Δήμο που να νιώθουμε περήφανοι»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2023, 16:06
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την παρουσίαση του προγράμματος του δημοτικού συνδυασμού «Ορεινών Συμφωνία» για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, ως επόμενη δημοτική αρχή, κατέθεσε η επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχος Ελευθερία Κοσσυβάκη στους ετεροδημότες των Αθηνών την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Την υποψήφια δήμαρχο προλόγισε ο αρτινός δημοσιογράφος Άρης Ραβανός, και ο Δημήτρης Νασιγκόγκος, στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών και αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ.

Στην εκδήλωση για παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζάψας και ο θεολόγος και φιλόλογος, Ηλίας Μπάκος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ελευθερία Κοσσυβάκη στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Θέλουμε ένα Δήμο που να νοιώθουμε περήφανοι,  όπως νοιώθουμε περήφανοι για την καταγωγή μας από τον τόπο του Καραϊσκάκη. Ας μην επιτρέψουμε άλλο την υποβάθμιση, την εγκατάλειψη και την απαξίωση του τόπου μας. Ας μην επιτρέψουμε να υπάρξουν και άλλες χαμένες ευκαιρίες. Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι ιστορική στιγμή ώστε ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη να έχει αναπτυξιακή προοπτική. Είναι ιστορική στιγμή να κάνουμε άλματα γρηγορότερα από την φθορά. Να μην θεωρείται και να μην είναι ένας ακόμα φτωχός δήμος στην ορεινή περιοχή της Άρτας».

Μίλησε για την ανάδειξη της ιστορικότητας του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής του Ραδοβιζίου, τα ιδιαίτερα πολιτιστικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά του τόπου, την υφιστάμενη κατάσταση στασιμότητας συγκριτικά με άλλους ορεινούς δήμους της χώρας και εστίασε στις προϋποθέσεις που θέτουν η ίδια, οι συνεργάτες και υποψήφιοι του συνδυασμού «Ορεινών Συμφωνία» για την προοπτική και την πρόοδο του δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Αναφέρθηκε αναλυτικά «για αυτά που πρέπει να γίνουν», «για αυτά που θέλουμε να γίνουν» και «για αυτά που οραματίζεται να γίνουν» ως επόμενη δημοτική αρχή και ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης στους ετεροδημότες του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back