ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: Υποψήφια δήμαρχος η Ελευθερία Κοσσυβάκη

Εικόνα του άρθρου Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: Υποψήφια δήμαρχος η Ελευθερία Κοσσυβάκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2023, 15:37
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την υποψηφιότητά της για τη διεκδίκηση του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη ανακοίνωσε η Ελευθερία Κοσσυβάκη. Η κα Κοσσυβάκη, ιδιαίτερα γνωστή στην αρτινή κοινωνία για τους πολιτικούς και κοινωνικούς της αγώνες, θα είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου.

«Δημιουργήσαμε μια νέα και πολύχρωμη αυτοδιοικητική συλλογικότητα στην ορεινή Άρτα, μαζί με φίλους και φίλες  που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω και κατέρχομαι ως υποψήφια δήμαρχος, στον Δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η κα Κοσσυβάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας με άμεση προτεραιότητα την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, τη στήριξη των παραγωγικών ομάδων (κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, ελαιοπαραγωγούς, καλλιεργητές αρωματικών φυτών), την ενίσχυση των δομών εκπαίδευσης για κάθε παιδί που ζει στην ορεινή μας περιοχή αλλά και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών προκειμένου να υποστηρίζονται όλες οι ευάλωτες ομάδες» προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμη, ότι στόχος είναι να γίνει ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη μια «νέα νέα περιοχή στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ηπείρου, μια νέα περιοχή με πολιτισμική ταυτότητα, μια νέα περιοχή με ιστορικότητα και μια νέα περιοχή πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης».

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ενημέρωση και ανακοινώσεις σχετικές με τη συγκρότηση και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3