Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Πωγωνίου προς ετεροδημότες: «Μην έρχεστε στα χωριά»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Πωγωνίου προς ετεροδημότες: «Μην έρχεστε στα χωριά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2020, 15:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκκληση στους ετεροδημότες να μην επισκεφθούν τα χωριά για όσο διάστημα διαρκεί η καραντίνα λόγω κοροναϊού απευθύνει ο Δήμος Πωγωνίου. .

«Οι ετεροδημότες αποτελούν ένα ‘ζωντανό’ και πολύ δυνατό στοιχείο για το Δήμο και τους ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνουν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει τόσο η χώρα όσο και όλος ο πλανήτης, παρακαλούμε να επιδείξουν την ευθύνη που τους αναλογεί και να μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε πρωτίστως τους ηλικιωμένους που ζουν στα χωριά. Το ‘όλοι μαζί’ πλέον γίνεται ‘όλοι μαζί από μακριά’ για να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Δήμος τους καλεί να επικοινωνούν με την προσωρινή Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, αν ανησυχούν για ηλικιωμένους συγγενείς τους (τηλ. 2653360100, 08:00-16:30, dimospogoniou@pogoni.gr). 

«Μείνετε σπίτι και μην έρχεστε στα χωριά. Η διασπορά του κοροναϊού θα καταστρέψει ό,τι προσπαθούμε να προφυλάξουμε» υπογραμμίζεται. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back