Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός ΝΔ ο Ευ. Αντώναρος

Εικόνα του άρθρου Εκτός ΝΔ ο Ευ. Αντώναρος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2018, 23:07
ΕΛΛΑΔΑ

Φαίνεται ότι πρόκειται για τις πρώτες... παρενέργειες του σκανδάλου της Novartis. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε με απόφασή του τον Ευάγγελο Αντώναρο, από το κόμμα.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Ο Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω των social media για τον τρόπο που εκφράζεται κυρίως γύρω από την υπόθεση Novartis. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου στο facebook:

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.


Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ

Αντικαταστατική και άκυρη χαρακτήρισε τη διαγραφή του με νέα ανάρτησή του στα social media, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα», έγραψε ο κ. Αντώναρος και συμπλήρωσε ότι πληροφορήθηκε με έκπληξή του και από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος.

Κατά τον πρώην υπουργό, η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε, αναμένει από τον κ. Μητσοτάκη που «ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα». Επίσης τον κάλεσε να «δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη» σε βάρος του στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

«Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back