ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκρυβαν την ηρωίνη σε αλσύλλιο

Εικόνα του άρθρου Έκρυβαν την ηρωίνη σε αλσύλλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2018, 17:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε αλσύλλιο έκρυβαν την ηρωίνη δύο αλλοδαποί, ένας 30χρονος και μία 39χρονη, οι οποίοι και συνελήφθησαν στο Γαρδίκι Ιωαννίνων, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες συστηματικά σε τοξικομανείς στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν, ενώ εντοπίστηκε σε αλσύλλιο στην περιοχή μεταξύ Ελεούσας και Γαρδικίου Ιωαννίνων, υπαίθρια καβάντζα, όπου οι δύο συλληφθέντες απέκρυπταν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 372,3 γραμμαρίων καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Εκτός των ναρκωτικών και της ζυγαριάς κατασχέθηκαν επίσης: το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 39χρονης, το χρηματικό ποσό των 3.475 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα και μαχαίρι για τον διαχωρισμό της ηρωίνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back