ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εκλογικές αποδόσεις και Ήπειρος: Μικρή προσφορά…

Εικόνα του άρθρου Εκλογικές αποδόσεις και Ήπειρος: Μικρή προσφορά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2023, 11:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι εκλογές είναι ένα από τα στοιχηματικά «προϊόντα» που προσφέρονται στις διάφορες πλατφόρμες.

Μετά τα αποτελέσματα του περασμένου Μαΐου όμως, η προσφορά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάπως περιορισμένη, έως και αδιάφορη στοιχηματικά, μιας και η έννοια του εκλογικού αντίπαλου δέους δεν περνάει και τις καλύτερές της μέρες.

Για την Ήπειρο, έτσι είναι και η απόδοση που προσφέρεται από μια και μόνη εταιρία, μέχρι τουλάχιστον τις 20 Σεπτεμβρίου (αν και οι στοιχηματικές μόλις προχτές άρχισαν να ασχολούνται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές): ο Αλέκος Καχριμάνης θεωρείται απόλυτο φαβορί και πρακτικά… «κλειδωμένος» στην ορολογία του τζόγου.

Δεύτερος δίνεται ο Σπύρος Ριζόπουλος και τρίτος ο Λάμπρος Γεωργόπουλος. Πιο πίσω, κατά σειρά, οι Γιάννης Στέφος, Στέφανος Ζούμπας και με την ίδια απόδοση, Ζώης Γαλατάς και Γιώργος Πρέντζας.

Στον Δήμο Ιωαννιτών, πρώτο φαβορί με ψηλή απόδοση και βραχεία κεφαλή, δίνεται ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, ακολουθούμενος από τον Θωμά Μπέγκα. Πίσω τους κατά σειρά ο Νίκος Γκόντας, η Τατιάνα Καλογιάννη και με την ίδια, πολύ μεγάλη απόδοση, η Όλυ Τσουμάνη και ο Χρήστος Πατσούρας. Στις αποδόσεις της συγκεκριμένης εταιρίας δεν συμπεριλαμβάνεται ο Παντελής Κολόκας.

Στον Δήμο Αρταίων εμφανίζεται ως φαβορί ο  Χριστόφορος Σιαφάκας και κοντά του, ο νυν δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης και με την ίδια απόδοση, όχι όμως τη χαμηλότερη, η Βάσω Αμπελογιάννη και ο Σταύρος Καλλώνης.

Η στοιχηματική κατάταξη φυσικά δεν συνιστά τίποτα απολύτως, ούτε καν ένα ρισκαδόρικο προγνωστικό. Σε ό,τι αφορά τα Γιάννενα, στις προηγούμενες εκλογές βγήκε… μεροκάματο ελέω αποδόσεων και στοιχηματικών αουτσάιντερ. 

Επίσης, το γεγονός ότι λείπουν υποψηφιότητες δεν προσθέτει αξιοπιστία…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back