Πώς να στοιχηματίσετε στo March Madness αφού συνδεθείτε στο Wazamba login

Εικόνα του άρθρου Πώς να στοιχηματίσετε στo March Madness αφού συνδεθείτε στο Wazamba login
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2023, 15:00

Το March Madness είναι μία από τις διοργανώσεις με τα περισσότερα στοιχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια να στοιχηματίζονται κάθε χρόνο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε μόνοι σας σε αυτό το τουρνουά κάθε χρόνο τον Μάρτιο, μόλις συνδεθείτε στο Wazamba login.

Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού είναι το αποκορύφωμα του αθλητικού ημερολογίου των κολεγίων και ανταγωνίζεται ακόμη και μεγάλα επαγγελματικά παιχνίδια και τουρνουά όπως το Super Bowl, το World Series και το πρωτάθλημα του NBA. 

Είναι ένα τουρνουά που ανταποκρίνεται στο όνομά του, με την έκπληξη και την ανατροπή να είναι σχεδόν εγγυημένες. 68 ομάδες λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό του NCAA Division I με μονό αποκλεισμό, όλες με την ελπίδα να στεφθούν εθνικές πρωταθλήτριες. 

Σε διάστημα λίγων εβδομάδων, οι 68 αυτές ομάδες θα μειωθούν σε δεκαέξι, μετά σε οκτώ, μετά σε τέσσερις και τέλος σε δύο, προτού απονεμηθεί σε μία το μεγαλύτερο βραβείο στο κολεγιακό μπάσκετ. 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να συνδεθείτε στο Wazamba login και να στοιχηματίσετε στο March Madness παρακάτω. 

Sweet Sixteen

Sweet Sixteen ονομάζεται ο τρίτος γύρος της διοργάνωσης και, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, περιλαμβάνει τις 16 τελευταίες ομάδες του πίνακα, καθεμία από τις οποίες παίζει σε έναν μόνο αγώνα, με κάθε ηττημένη ομάδα να αποκλείεται. 

Αν και οι ομάδες που αποκλείονται θα απογοητευτούν έντονα που δεν θα προχωρήσουν περαιτέρω, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες από τις περισσότερες από 350 ανδρικές ομάδες του NCAA που είχαν δικαίωμα πρόκρισης στο τουρνουά.

Elite Eight 

Η Elite Eight είναι ο προημιτελικός και τέταρτος γύρος του March Madness, με τις oκτώ καλύτερες ομάδες του τουρνουά. 

Συνήθως διεξάγεται μερικές ημέρες μετά το Sweet Sixteen και όλες οι ηττημένες ομάδες αποκλείονται αμέσως. 

Στη συνέχεια, οι νικήτριες ομάδες συνεχίζουν στην επόμενη φάση, γνωστή ως "Final Four".

 

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις 

Για να στοιχηματίσετε επιτυχώς σε αυτό το τουρνουά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο Wazamba login και να εξοικειωθείτε με τις αποδόσεις. 

Ευτυχώς, λειτουργούν παρόμοια με τα άλλα αθλήματα. Έτσι, αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τις γραμμές πληρωμής, τα spreads και τα futures, μπορείτε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε χρόνο μηδέν.

Όταν πρόκειται για αμερικανικά αθλήματα, συνήθως θα πέσετε πάνω σε μια αμερικανική μορφή αποδόσεων όταν κάνετε Wazamba login, πράγμα που σημαίνει ότι θα τις δείτε να εμφανίζονται ως τρεις (ή περισσότερους) αριθμούς με ένα + ή - στο μπροστινό μέρος. 

Ουσιαστικά, όσο μικρότερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο πιθανό είναι το αποτέλεσμα. Ακολουθεί ένα παράδειγμα αποδόσεων του March Madness που χρησιμοποιούνται για μια αναμέτρηση του 2022:

 Σαν Ντιέγκο Στέιτ -140

Φλόριντα Ατλάντικ +118 

Σε αυτή την περίπτωση, το Σαν Ντιέγκο Στέιτ είναι το φαβορί επειδή έχει τις χαμηλότερες αποδόσεις. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα παράδειγμα γραμμής πληρωμής (moneyline):

 UConn - 250

Μαϊάμι + 250 

Σε αυτή την περίπτωση, το UConn είναι το φαβορί επειδή έχει τις χαμηλότερες αποδόσεις. Είναι σημαντικό να ελέγχετε ποιο σύμβολο εμφανίζεται πριν από τον αριθμό, διαφορετικά, μπορεί να τα μπερδέψετε σε σενάρια όπως αυτό.

Τα point spreads διαβάζονται λίγο διαφορετικά, καθώς δίπλα σε κάθε ομάδα εμφανίζεται ένας επιπλέον αριθμός. Ας χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες ομάδες ως παράδειγμα:

 UConn - 5,5

Salukis + 5,5 

Σε αυτή την περίπτωση, οι αριθμοί που εμφανίζονται δεν είναι οι αποδόσεις. Αντιπροσωπεύουν τα χάντικαπ που έχει ορίσει ο μπουκμέικερ και για τις δύο ομάδες.

Τέλος, οι αποδόσεις σας λένε την ακριβή πληρωμή που θα λάβετε. Όταν πρόκειται για θετικές αποδόσεις, το σύμβολο συν σας δείχνει πόσα θα λάβετε από ένα στοίχημα 100 δολαρίων.

 Για παράδειγμα, ένα στοίχημα 100 δολαρίων σε απόδοση +200 σημαίνει ότι θα λάβετε 200 δολάρια σε κέρδη συν το στοίχημα των 100 δολαρίων που σας επιστράφηκε, δίνοντάς σας συνολικά 300 δολάρια.

 

Για τις αρνητικές αποδόσεις, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει το ποσό που θα πρέπει να ποντάρετε για να λάβετε μια πληρωμή 100 δολαρίων. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να στοιχηματίσετε 200 δολάρια για 100 δολάρια. 

Ακούγεται εύκολο, σωστά; Επειδή είναι! Μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε λάβει για να διαβάσετε τις αποδόσεις και να πάρετε τις στοιχηματικές σας αποφάσεις αναλόγως.


Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Τηλεσυμβουλευτικής 1114 λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και έχει στόχο την παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για τα ζητήματα που δημιουργεί η προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο στους ίδιους τους παίκτες, τα μέλη της οικογένειάς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back