Πώς να ασχοληθείτε με το στοίχημα, με το Sportaza Bet

Εικόνα του άρθρου Πώς να ασχοληθείτε με το στοίχημα, με το Sportaza Bet
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2023, 02:10


 

Με τη σωστή στοιχηματική προσέγγιση, μπορείτε να εξελιχθείτε γρήγορα από αρχάριος σε επαγγελματίας. Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πώς να μπείτε στο αθλητικό στοίχημα. 

Έχοντας το σωστό αθλητικό στοίχημα θα κάνετε τη ζωή σας ως παίκτης στοιχήματος πολύ πιο εύκολη. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε το Sportaza bet

Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλητικά online

 

 Το στοίχημα στα αθλήματα είναι συναρπαστικό, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε προτού αρχίσετε να τοποθετείτε στοιχήματα. Υπάρχουν πολλά δεδομένα, η ορολογία και η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν τα πράγματα, οπότε είναι πολλά αυτά που πρέπει να κατανοήσετε. 

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης αθλητικού στοιχήματος είναι να αποφασίσει σε ποια αθλήματα θέλει να στοιχηματίσει. 

Η γνώση των αθλημάτων στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε θα σας βοηθήσει όταν έρθει η ώρα να ρυθμίσετε το bankroll σας και να καταστρώσετε μια στρατηγική. 

Μόλις μάθετε τα αθλήματα στα οποία θέλετε να στοιχηματίσετε, μπορείτε να επιλέξετε το sportsbook που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε διάφορα αθλήματα και να επωφεληθείτε από τις προσοδοφόρες αποδόσεις, τότε η επιλογή είναι εύκολη - Sportaza bet; Διαθέτει ανταγωνιστικές αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων, ασφαλείς μεθόδους πληρωμής και ένα υψηλής ποιότητας περιβάλλον διεπαφής χρήστη. 

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ένα μπόνους καλωσορίσματος που μπορεί να αυξήσει σημαντικά το bankroll σας. 

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας μπορείτε να ορίσετε το bankroll σας και να κάνετε μια κατάθεση. Τέλος, πρέπει να αποφασίσετε ποια συγκεκριμένα στοιχήματα θέλετε να κάνετε. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς πρέπει να οικοδομήσετε τη στρατηγική σας με βάση τα είδη των στοιχημάτων που κάνετε.

 Επίσης, μην ξεχνάτε να συγκρίνετε τις αποδόσεις μεταξύ διαφορετικών bookies για να έχετε πάντα το πάνω χέρι.

 

Είδη στοιχηματικών αποδόσεων

 

Ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο και πού επιλέγετε να στοιχηματίσετε, μπορεί να δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων να αναπαρίστανται με διαφορετικό τρόπο. 

● Αμερικανικές αποδόσεις: (-160) και (+180),

● Κλασματικές αποδόσεις: (5/8) και (9/5),

● Δεκαδικές αποδόσεις: (1,625) και (2,8).

Η (-160) είναι ταυτόσημη με τις (5/8) και (1,625). Είναι απλώς διαφορετικοί τρόποι για να γράψετε τις ίδιες στοιχηματικές αποδόσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μετατρέψετε εσείς αυτές τις αποδόσεις. Το Sportaza bet σας δίνει τη δυνατότητα να εναλλάσσεστε μεταξύ της προτιμώμενης μορφής των αποδόσεων στοιχήματος.

 

Συμβουλές για την κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος

 

Παρακάτω υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε την πρώτη σας.

  • Κατανοήστε τι σημαίνουν οι αποδόσεις - Γνωρίστε τι ρισκάρετε και τι μπορείτε να κερδίσετε με μια νίκη. Το γεγονός ότι πιστεύετε ότι μια ομάδα θα κερδίσει ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι είναι αποδοτικό να στοιχηματίσετε.
  • Έχετε ένα σχέδιο για να χρονομετρήσετε τα στοιχήματά σας - Αποδεχτείτε το γεγονός ότι οι στοιχηματικές γραμμές μπορούν και αλλάζουν. Να έχετε ένα σχέδιο για τον συγχρονισμό των στοιχημάτων σας, ώστε να έχετε τις μέγιστες πληρωμές και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κερδίσετε.
  • Ψάξτε τις γραμμές στοιχημάτων - Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει μερικές διαφορετικές επιλογές για να ελέγχετε για καλύτερες γραμμές. Εάν στοιχηματίζετε μόνο σε ένα στοιχηματισμό, βάζετε τον εαυτό σας σε μειονεκτική θέση. Ένα μισό πόντο εδώ και μερικά επιπλέον χρήματαεκεί μπορεί να μην φαίνονται πολλά. Ωστόσο, όταν αυτό προεκτείνεται σε εκατοντάδες ή χιλιάδες στοιχήματα - είναι τεράστιο.

 

Διαφορετικά είδη στοιχημάτων

 

Σήμερα, οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων παρέχουν στα μέλη τους μια μεγάλη ποικιλία τύπων στοιχημάτων. Το ίδιο ισχύει και για το Sportaza bet, το οποίο παρέχει στους παίκτες στοιχημάτων μερικές τεράστιες ευκαιρίες για να κερδίσουν μεγάλα ποσά. 

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις τρεις πιο συνηθισμένες επιλογές στοιχημάτων: 

● Στοίχημα με γραμμή πληρωμής. Η πιο διαδεδομένη μορφή αθλητικού στοιχήματος που προσφέρεται σήμερα. Πρόκειται ουσιαστικά απλώς για ένα στοίχημα για το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου αθλητικού γεγονότος.

● Στοίχημα με διακύμανση σημείων. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή online αθλητικών στοιχημάτων που παρέχεται από τις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Γενικά, πρόκειται για ένα στοίχημα στο περιθώριο νίκης για ένα συγκεκριμένο γεγονός. Αυτό δίνει στους παίκτες του στοιχήματος μεγαλύτερο κίνητρο για να ποντάρουν σε ομάδες που είναι αουτσάιντερ.

● Στοίχημα συνόλου. Τα σύνολα είναι ένα στοίχημα για τον αριθμό των τερμάτων/πόντων που σημείωσαν και οι δύο ομάδες/παίκτες. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο over.


Γραμμή βοήθειας 1114

Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Τηλεσυμβουλευτικής 1114  λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και έχει στόχο την  παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για τα ζητήματα που δημιουργεί η  προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο στους ίδιους τους παίκτες, τα μέλη της οικογένειάς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back