ΚΟΣΜΟΣ

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Αμβούργου (upd)

Εικόνα του άρθρου Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Αμβούργου (upd)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2017, 17:17
ΚΟΣΜΟΣ

Οι γερμανικές αρχές έκλεισαν το αεροδρόμιο στο βόρειο τμήμα της πόλης του Αμβούργου καθώς μια άγνωστη ουσία προκάλεσε ερεθισμό των ματιών μεταξύ του προσωπικού στην περιοχή ελέγχου ασφαλείας.

Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας, υπάλληλοι του αεροδρομίου είχαν παραπονεθεί για ερεθισμό στα μάτια τους ενώ επιβάτες έκαναν λόγο για μια περίεργη οσμή.

Σύμφωνα με έκτακτα δελτία των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν δηλητηριαστεί από την άγνωστη αυτή ουσία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους ασθενείς στα πλησιέστερα νοσοκομεία. 


Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, μέσα στο αεροδρόμιο βρέθηκε μια άδεια φιάλη κάποιου ερεθιστικού αερίου που ίσως να ήταν σπρέι πιπεριού ή δακρυγόνο. Οι αρχές υποπτεύονται ότι το περιεχόμενο της φιάλης ψεκάστηκε σκόπιμα και απλώθηκε στον χώρο μέσω του συστήματος κλιματισμού, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πυροσβεστική πάντως αποκλείει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.  Λόγω του επεισοδίου αυτού, 13 πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν στο Αμβούργο οδηγήθηκαν σε άλλα, γειτονικά αεροδρόμια. Διακόπηκαν επίσης προσωρινά και τα δρομολόγια των τρένων από και προς το αεροδρόμιο της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3