πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΚ Ιωαννίνων για το πρόστιμο του Δήμου: «Δεν θα τους περάσει»

Εικόνα του άρθρου ΕΚ Ιωαννίνων για το πρόστιμο του Δήμου: «Δεν θα τους περάσει»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2024, 13:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν από μερικές μέρες, ο Δήμος Ιωαννιτών επέβαλλε πρόστιμο για αφισορύπανση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Σήμερα, το ΕΚ Ιωαννίνων απαντά στη «δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ» όπως αναφέρει, λέγοντας ότι «την ενοχλούν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου. Την ενόχλησε η μεγάλη συμμετοχή του Γιαννιώτικου λαού στην εκδήλωση αλληλεγγύης που οι χιλιάδες Γιαννιώτες στήριξαν έμπρακτα τα λαϊκά μαθήματα – τους απολυμένους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και συνολικότερα τους αγώνες των σωματείων».

Επίσης, συμπεραίνει ότι «τους ενόχλησε η συμμετοχή χιλιάδων παιδιών και γονιών στη μεγάλη παιδική γιορτή στο Άλσος που αναδείχτηκαν οι τεράστιες ελλείψεις και ευθύνες της δημοτικής αρχής για την έλλειψη σε παιδικές χαρές (όσες υπάρχουν είναι σε κακό χάλι), σε ελεύθερους χώρους , σε έλλειψη δραστηριοτήτων για παιδιά»

Διερωτάται, «πού είναι η δημοτική αρχή της πόλης, με ποια πλευρά είναι, τι πρωτοβουλίες παίρνει όταν το Εργατικό Κέντρο μαζί με τον λαό των Γιαννίνων αγωνίζεται να μην πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη τα κοράκια των τραπεζών και των funds;”.

Θεωρεί ότι πίσω από το πρόστιμο «κρύβεται η ίδια η μεγαλοεργοδοσία των Γιαννίνων» και καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν θα τους περάσει».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Νακος Γ.
Επιτέλους μια δημοτική αρχή που επιβάλει τα αυτονόητα. Επειδή καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους αρχουσα ταξη και υπερανω όλων, ακομα κ του νόμου. ήμαστε εμείς υποχρεωμένοι να σκύβουμε το κεφαλι και να κλεινουμε τα ματια σε ότι παρανομία κάνου. Ε λοιπον κυριοι συνδικαλιστές, όλοι ημαστε ισοι απέναντι στο νομο και καλώς σας επέβαλλαν πρόστιμο. Με τη δική σας λογική όποιος εχει κατι να διαφημίσει θα το κολαει απο εδω κ απο εκει με το έτσι θέλω. Αλλα είστε τόσο λαμογια που θα βάλετε να πληρώσουν το πρόστιμο εμεις τα μελη εργαζόμενοι του εργατικού κέντρου και όχι ο εργατοπατερούλης που ήθελε να περάσει κομματική γραμμή μέσω της δράσης και έδωσε την εντολή. Αίσχος και πάλι αίσχος. Αυτος ειναι ο λόγος που δεν μπορούμε να κάνουμε νέα μέλη στο σωματείο, η κομματοποιημενη λογική σας. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back