ΘΕΑΤΡΟ

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη για παιδιά

Εικόνα του άρθρου «Ειρήνη» του Αριστοφάνη για παιδιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2018, 15:22
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά θα παρουσιάσει η ομάδα «3 Λαλούν» την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα, στο Θέατρο «Έκφραση»(Αραβαντινού 14), στα Γιάννενα. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και διασκευή της ομάδας. Ερμηνεύει ο Θωμάς Γκούζιας.

Η ιστορία της «Ειρήνης» αρχίζει με έναν άνθρωπο που βαρέθηκε τον πόλεμο. Ο αμπελουργός Τρυγαίος θα τα βροντήξει όλα και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής θα πετάξει ως τον Όλυμπο με ένα γιγάντιο σκαθάρι και θα ζητήσει το λόγο από τους Θεούς. «Γιατί δηλαδή να λείπει η Ειρήνη από τον κόσμο;». Οι εκπλήξεις και τα εμπόδια που θα συναντήσει θα βρουν λύση μέσω της λαχτάρας του για ειρήνη, της αφοσίωσης του αλλά και της συνεργασίας του  με όλους αυτούς που βαρέθηκαν τον πόλεμο αλλά δε κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.

Οι «3 λαλούν» αποτελούνται από το Θωμά και τη Λένα. Κύριες δραστηριότητές τους είναι το κουκλοθέατρο, το θέατρο, το θεατρικό παιχνίδι, ο κλόουν, τα παιδικά πάρτι, οι αφηγήσεις και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των πέντε ετών. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Πληροφορίες στο Θέατρο Έκφραση, τηλ.: 2651 554505 και email: ekfrasinet@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back