ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Είναι πολύ νωρίς ακόμη…

Εικόνα του άρθρου Είναι πολύ νωρίς ακόμη…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2021, 23:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σαν να έχει πολύ νωρίς η συζήτηση για τις επόμενες εκλογές… Την αρχή την έκανε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος δεν άνοιξε τα χαρτιά του αλλά ούτε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος. Η τοποθέτηση του δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προέκυψε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη εμφανίστηκε έτοιμη να διεκδικήσει και να αναλάβει τη διοίκηση ακόμα κι αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα –μετά από ερώτηση δημοσιογράφου. «Η παράταξή μας ήταν έτοιμη από την επομένη των εκλογών του 2019. Αν σήμερα γινόταν εκλογές, είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτή την πολύ ωραία διαδρομή, και ως δημοτική αρχή και ξέρουμε και μπορούμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα, κατά την τοποθέτησή της, η κα Καλογιάννη άφησε αιχμές για τη δημοτική αρχή και για τα όσα είχε πει ο δήμαρχος την περασμένη εβδομάδα: «Είναι αναμενόμενη η συμμετοχή στις επόμενες εκλογές της σύμπραξης που -διοικώντας τον δήμο- αντιλήφθηκε, ότι, τις συνιστώσες της, τις ενώνουν πολλά που δεν τα είχαν αντιληφθεί πριν τον Μάιο του 2019.

Πλην, όμως αυτά τα συνεκτικά στοιχεία δεν τα γνωρίζουν οι πολίτες. Ίσως να είναι περιττό για κάποιους», ανέφερε. Και ποια είναι αυτά τα συνεκτικά στοιχεία; Σύμφωνα με την κα Καλογιάννη «σίγουρα δεν είναι οι παρεμβάσεις και τα έργα που χρειάζεται ο Δήμος», αποφεύγοντας να πει περισσότερα.

Όπως και να’ χει, φαίνεται ότι η συζήτηση για τις επόμενες εκλογές έχει ανοίξει πολύ πρόωρα. Οι επόμενες εκλογές είναι δύο χρόνια μακριά. Και η καλλιέργεια ενός προεκλογικού κλίματος από τόσο νωρίς, καλό είναι να αποφεύγεται από όλες τις πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back