Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Είναι ο Αϊ Βασίλης μπλε; »

Εικόνα του άρθρου «Είναι ο Αϊ Βασίλης μπλε; »
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2019, 11:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τι χρώμα είναι τελικά η στολή του Αϊ Βασίλη; Με τι ταξιδεύει σε χώρες μακρινές; Θα προλάβει να μοιράσει όλα του τα δώρα;

Τα μυστικά θα αποκαλύψει η ανατρεπτική αφήγηση του Tom Simon, σε απόδοση Κωνσταντίνου Ηλία, από τη σειρά «Χριστουγεννιάτικα» στις εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες, στην κεντρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα.

 Φέτος στη Ζωσιμαία το παραδοσιακό καράβι στολίζεται με εκφραστικά στολίδια και το εικαστικό εργαστήρι με origami και «τσίκι τσίκι», του ζωγράφου Αλέξη Ακριθάκη, αφήνουν τη φαντασία ελεύθερη για δημιουργία. Instrumental μουσική γνωστών καλλιτεχνών συνοδεύει τις δράσεις και τη μουσικοκινητική δραστηριότητα blacklight.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και δεν απαιτείται προεγγραφή. Περιμένουμε λοιπόν όλους σας με την καλύτερη γιορτινή σας διάθεση.  

Επίσης,  τις ημέρες των εορτών η Ζωσιμαία θα είναι κλειστή τα Χριστούγεννα, Τετάρτη 25/12 και την Πέμπτη 26/12 καθώς και την Πρωτοχρονιά Τετάρτη 01/01/2020. Τα Σάββατα 29/12/2019 και 04/01/2020 θα παραμείνει κλειστή

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back