Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Είμαστε εδώ» περιμένοντας πρωτοβουλίες

Εικόνα του άρθρου «Είμαστε εδώ» περιμένοντας πρωτοβουλίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 18:12
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την ίδια δήλωση με αυτή προ δύο ετών έκανε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΣ, δηλώνοντας αφενός ότι ως άνθρωπος  «που έμαθε να αγαπάει τον ΠΑΣ από παιδί, είμαι με το συναίσθημα δίπλα στην ομάδα», αλλά θεσμικά όμως, βάζει και μερικές υποσημειώσεις προς τις διοικήσεις του ΠΑΣ:

«Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, έχω δηλώσει πολλές  φορές, ότι είμαστε υπέρ των συνεργασιών και των συνεργειών , γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε πρακτικά αποτελέσματα προς όφελος του τόπου μας. Την ίδια διάθεση συνεργασίας έχω εκδηλώσει και απέναντι στον ΠΑΣ» τονίζει και συμπληρώνει ότι «στη  συνείδηση όλων μας, ο ΠΑΣ είναι η ομάδα της πόλης μας, ακόμα κι αν αλλάζουν διοικήσεις. Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν, να το σεβαστούν, να το ενισχύσουν - αν θέλετε ακόμη και να το αξιοποιήσουν γιατί είναι προς το συμφέρον τους-  οι εκάστοτε διοικήσεις της ‘Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ’».

Ο δήμαρχος επισημαίνει ότι «είμαστε εδώ για τον ΠΑΣ. Περιμένουμε και θέλουμε τις κινήσεις, την ενημέρωση και τις πρωτοβουλίες που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να σταθούμε ενεργά στο πλευρό του ΠΑΣ στο πλαίσιο μιας διαρκούς και ειλικρινούς σχέσης κι όχι μόνο στις δύσκολες στιγμές, όπως είναι οι τωρινές και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αναδείξουμε από κοινού, Δήμος και ΠΑΣ, την κοινωνική διάσταση που μπορεί να έχει για την πόλη μας η ομάδα διαχρονικά».  

Η αναπαραγωγή της δήλωσης γίνεται με αφορμή το διαφαινόμενο υποβιβασμό του ΠΑΣ, αλλά και όσα συμβαίνουν στη σούπερ λίγκα, τα οποία επίσης σχολίαζε ο δήμαρχος: «Οφείλουν τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου να διασφαλίσουν, με τη λειτουργία τους και τις αποφάσεις τους, τη διαφάνεια, την αμεροληψία, την ισονομία, τις ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλες τις ομάδες.  Διαχρονικά οφείλουν να μην επιτρέπουν να δημιουργείται καμία σκιά, καμία αμφιβολία,  γιατί μόνο έτσι μπορούν να συμβάλουν στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι και το ζητούμενο.


(η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του κ. Μπέγκα και της δημοτικής αρχής στα γραφεία του ΠΑΣ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, το 2016)


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back