ΗΠΕΙΡΟΣ

Είκοσι θέσεις για δώδεκα μήνες

Εικόνα του άρθρου Είκοσι θέσεις για δώδεκα μήνες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/11/2018, 17:52
ΗΠΕΙΡΟΣ

Για άνεργους επιστήμονες στην Πρέβεζα


Ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, και οι οποίοι θα απασχοληθούν σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ,  πρόκειται να απορροφηθούν συνολικά 5.500 άνεργοι επιστήμονες για χρονικό διάστημα 12 μηνών σε πανελλαδική κλίμακα, εκ των οποίων οι  20 θα προσληφθούν  σε δημόσιες υπηρεσίες του νομού Πρέβεζας.

Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ο Ε.Φ.Κ.Α. Πρέβεζας θα ενισχυθεί με 4 θέσεις - 2 λογιστές ΤΕ και 2 διοικητικούς ΠΕ - , ο ΟΑΕΔ Πρέβεζας με έναν διοικητικό  υπάλληλο ΠΕ, η Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας με 2 θέσεις – 1 δασολόγο ΠΕ και 1 δασοπόνο ΤΕ - , το Γραφείο Ενημέρωσης – Υποστήριξης δανειοληπτών Πρέβεζας με έναν λογιστή ΤΕ, το ΙΓΜΕ Πρέβεζας με 6 θέσεις – 2 λογιστές, έναν χημικό, έναν μηχανολόγο μηχανικό ΤΕ, έναν μηχανικό γεωτεχνολογίας περιβάλλοντος ΤΕ και έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό ΤΕ - , η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας με 3 θέσεις – ένας οικονομολόγος ΠΕ, ένας βιβλιοθηκονόμος ΠΕ και ένας ΠΕ πληροφορικής -,  το ΠΕΔΥ Πρέβεζας με 2 θέσεις διοικητικού προσωπικού ΠΕ και το  Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ  Πρέβεζας  με έναν φαρμακοποιό ΠΕ.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον πίνακα κατάταξης ανέργων με βάση τα ακόλουθα κριτήρια κατάταξης:


•    Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 24 μήνες.

•    Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου).

•    Διδακτορικός τίτλος σπουδών (οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου).

•    Ετήσιο εισόδημα-ατομικό ή οικογενειακό.

•    Εγγραφή στο μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

•    Ιδιότητα του δικαιούχου του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back