ΘΕΑΤΡΟ

«Εγώ είμαι το θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina

Εικόνα του άρθρου «Εγώ είμαι το θείο βρέφος» από το Θέατρο Actina
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2023, 17:13
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά την καλοκαιρινή σεζόν, το Θέατρο Actina επιστρέφει με την παράσταση «Εγώ είμαι το θείο βρέφος» του Γιάννη Καλαβριανού σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά.

Αυτή τη φορά, με μια αλλαγή στη διανομή των ρόλων. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Άννα Παπανικολάου, Απόστολος Τζίμας, Αθηνά Τσικνιά, Παναγιώτης Χονδροματίδης.Η παράσταση θα ανεβαίνει όλο τον Νοέμβριο κάθε Σάββατο, στις 21:00, και κάθε Κυριακή, στις 20:00, στo Θέατρο Actina (Άννης Κομνηνής 8). Πρώτη παράσταση το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Βηθλεέμ. Έτος Μηδέν. Σε μια σπηλιά γεννιέται το Θείο Βρέφος! Σε μια παραδιπλανή σπηλιά γεννιέται ο μικρός Αντώνης. Κι από κει ξεκινούν τα μπερδέματα… Ο Αντωνάκης πιστεύει πως είναι το Θείο Βρέφος και μάταια οι μάγοι με τα δώρα, οι γονείς του, μα πάνω απ΄όλα ο φύλακας Άγγελος του, προσπαθούν να του αλλάξουν μυαλά. Να του αποδείξουν πως ένα είναι το Θείο Βρέφος κι όχι εκείνος! Ο Αντώνης όμως δεν το βάζει κάτω! Μεγαλώνοντας αντιγράφει τη δράση του Χριστού, προσπαθεί να διδάξει, να βρει μαθητές να κάνει θαύματα, μπλέκοντας ολοένα και σε περισσότερες περιπέτειες!

Εισιτήριο: γενική είσοδος 10€, μειωμένο 8€ (ΑμεΑ, Φοιτητικά, Άνω των 65)

Διάρκεια παράστασης: 75'

Κρατήσεις/Πληροφορίες: 6974865401

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή η ηλεκτρονική αγορά μέσω more.com

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back