ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Θείο βρέφος» για δύο σαββατοκύριακα

Εικόνα του άρθρου «Θείο βρέφος» για δύο σαββατοκύριακα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/11/2023, 15:17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση «Εγώ είμαι το Θείο βρέφος» του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσικνιά, ανεβαίνει για δύο ακόμη σαββατοκύριακα (18, 19, 25 και 26 Νοεμβρίου), στο Θέατρο Actina (Άννης Κομνηνής 8).

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Άννα Παπανικολάου, Απόστολος Τζίμας, Αθηνά Τσικνιά, Παναγιώτης Χονδροματίδης.

Η υπόθεση: Βηθλεέμ. Έτος Μηδέν. Σε μια σπηλιά γεννιέται το Θείο Βρέφος! Σε μια παραδιπλανή σπηλιά γεννιέται ο μικρός Αντώνης. Κι από κει ξεκινούν τα μπερδέματα… Ο Αντωνάκης πιστεύει πως είναι το Θείο Βρέφος και μάταια οι μάγοι με τα δώρα, οι γονείς του, μα πάνω απ’ όλα ο φύλακας Άγγελος του, προσπαθούν να του αλλάξουν μυαλά. Να του αποδείξουν πως ένα είναι το Θείο Βρέφος κι όχι εκείνος. Ο Αντώνης όμως δεν το βάζει κάτω! Μεγαλώνοντας αντιγράφει τη δράση του Χριστού, προσπαθεί να διδάξει, να βρει μαθητές να κάνει θαύματα, μπλέκοντας ολοένα και σε περισσότερες περιπέτειες!

Κάθε Σάββατο στις 21:00, και κάθε Κυριακή στις 20:00. Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10€, μειωμένο 8€ (ΑμεΑ, φοιτητικά, άνω των 65). Διάρκεια: 75'.

Εισιτήρια: https://www.more.com/theater/ego-eimai-to-theio-brefos/. Kρατήσεις/πληροφορίες: 6974865401. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή η ηλεκτρονική αγορά μέσω more.com.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back