Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Εδώ δεν παίζουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Εικόνα του άρθρου «Εδώ δεν παίζουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2016, 19:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Η παράταξη, δύο ώρες πριν τη συνεδρίαση, σε συνέντευξη Τύπου, κατήγγειλε την περιφερειακή αρχή για «απαράδεκτη και προκλητική διαχείριση των οικονομικών πόρων», παραθέτοντας μια λίστα 66 έργων προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ τα οποία ανατέθηκαν απευθείας το τελευταίο πεντάμηνο.

Ο κ. Καχριμάνης προειδοποίησε με τον τρόπο του την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. «Μπορείτε να θέτετε όποιο ζήτημα στο περιφερειακό συμβούλιο» τόνισε, λέγοντας επί της ουσίας ότι τα εν οίκω μη εν δήμω. Πρόσθεσε δε με έμφαση: « Εδώ δεν παίζουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Εδώ μας ενδιαφέρει ο τόπος». Αρκετές φορές, κατά την τοποθέτησή του, αναρωτήθηκε: «Γιατί μας καταγγέλλετε;».

Για τις απευθείας αναθέσεις, επεσήμανε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. «Είμαστε αρωγοί στους δήμους οι οποίοι περνάνε δύσκολα. Πρέπει να έχεις περίσσευμα ψυχής και όχι μικρόψυχος. Δεν μπορεί να κατηγορούμαστε επειδή βοηθάμε» τόνισε. Γενικά, χαρακτήρισε τις δηλώσεις των στελεχών της παράταξης «ατυχείς» και είπε: «Λυπάμαι που χαλάμε τις καρδιές μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back