ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εβδομάδα συγκέντρωσης φαρμάκων…

Εικόνα του άρθρου Εβδομάδα συγκέντρωσης φαρμάκων…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2017, 15:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τη στήριξη του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης διοργανώνει και φέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών. 

Η δράση θα γίνει σε εργασιακούς χώρους, στα σχολεία και στις εκκλησίες από 16 έως 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα, στις 20 και 21 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, θα στηθεί ειδικό περίπτερο για τη συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού.

«Εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια, το Δημοτικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης πλαισιώνει και υποστηρίζει το κοινωνικό ιατρείο ‘Στέφανος Σκοπούλης’ στο δύσκολο έργο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Μαζί με το κοινωνικό οδοντιατρείο, προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Στο έργο αυτό, έχουμε ανάγκη και θέλουμε δίπλα μας την τοπική κοινωνία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας» σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back