Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΑΠ ΠΓΝΙ κατά νέων μετακινήσεων

Εικόνα του άρθρου ΕΑΠ ΠΓΝΙ κατά νέων μετακινήσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2021, 12:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση στο ΠΓΝΙ με ανακοίνωσή της, εγκαλεί και πάλι τη διοίκηση του νοσοκομείου για νέες μετακινήσεις εργαζόμενων, 10 μήνες μετά τις αλλαγές σε θέσεις προϊσταμένων τις Ογκολογικής και των ΤΕΙ. Τότε, η παράταξη είχε καταγγείλει για μεθοδεύσεις τη διοίκηση και τη ΔΑΚΕ και το ίδιο κάνει και τώρα.

«Με ποια αξιοκρατία και στο όνομα ποιων υπηρεσιακών αναγκών μετακινούνται εκ νέου οι ίδιοι αυτοί οι συνάδελφοι; Καλύφθηκαν εκείνες οι ανάγκες που επικαλεστήκατε τον Νοέμβρη του 2020, ώστε τα ίδια πρόσωπα πάνε να καλύψουν κι άλλες;» διερωτάται, μεταξύ άλλων.

Καταγγέλλει ακόμα ότι η διοίκηση δρα εκδικητικά εις βάρος του προϊστάμενου του ΤΕΠ, το οποίο, όπως αναφέρει η ΕΑΠ, «δουλεύει ρολόι όλα αυτά τα χρόνια και κράτησε έξω από την πόλη τον Covid-19».

Η παράταξη στηρίζει τους εργαζόμενους «που εκδιώχτηκαν πριν 10 μήνες και τώρα, και όλους όσους ένοιωσαν την απειλή, την αδικία και τη ματαίωση από μια εκδικητική διοίκηση που όμοια της δεν έχει περάσει ποτέ. Και από μια ΔΑΚΕ έτοιμη από καιρό, παντός καιρού, υποκριτική που φροντίζει για το βόλεμα των δικών της παιδιών ανεξαρτήτου κοινωνικού κόστους».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back