ΕΚΛΟΓΕΣ

«Εθιμοτυπικές» συναντήσεις…

Εικόνα του άρθρου «Εθιμοτυπικές» συναντήσεις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/08/2023, 01:14
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προεκλογική η περίοδος, και οι επισκέψεις ή οι τυχαίες συναντήσεις και φωτογραφήσεις με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο βρίσκονται και θα βρίσκονται στην ατζέντα των περισσότερων υποψήφιων δημάρχων ή περιφερειαρχών.

Τον μητροπολίτη επισκέφθηκε λοιπόν η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» και υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση ο μητροπολίτης αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύσσει ή που σχεδιάζει να υλοποιήσει.

Για την κα Καλογιάννη «η συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολης και της εκάστοτε διοίκησης του Δήμου είναι αναγκαία και προς όφελος της κοινωνίας μας», επιφυλάσσοντας και τα καλύτερα λόγια για τον κ. Μάξιμο, για τον οποίο αναφέρει ότι «διακρίνεται για την ευρεία αντίληψη και σφαιρική γνώση των θεμάτων».

«Σήμερα, υφίστανται οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να δρομολογηθούν, με κοινή προσπάθεια Μητροπόλεως και Δήμου, εφαρμόσιμες λύσεις για την υλοποίηση κρίσιμων έργων και δράσεων που σχετίζονται με την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών που αυξάνονται και οξύνονται αλματωδώς», δήλωσε σχετικά η κα Καλογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back