ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #302

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #302
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2024, 08:50
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Τύπος Ιωαννίνων σας έχει κλείσει ραντεβού και σας περιμένει όλους. Λεπτομέρειες στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις οθόνες σας.

Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε επίσης ένα δισέλιδο με όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Κυρίαρχη εκδήλωση το «Crime Fiction Stories», όπου θα βρείτε και τα Podcast – Μικρά και μεγάλα εγκλήματα στην Ήπειρο του typos-i.gr.

Το Βρυσοχώρι, το πιο απομακρυσμένο χωριό του Ζαγορίου, δεν λεγόταν πάντα Βρυσοχώρι.

Για τους λάτρεις της στατιστικής και ειδικότερα των ευρωεκλογών σας έχουμε τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα στο νομό Ιωαννίνων τον 20ο αιώνα. Παράλληλα η πλατφόρμα για τα εκλογικά κέντρα βρίσκεται στον «αέρα». Πώς ψηφίζουμε και ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου.

Στα «πρόσωπα» ο Τζορτζ Λούκας, ο πρωτοπόρος των τεχνολογικών θαυμάτων στον κινηματογράφο, ο οποίος μας έδειξε ότι η φαντασία δεν μπορεί να περιοριστεί ούτε καν στα άστρα.

Στις 21 Μαΐου ο Rory Gallagher κυκλοφορεί το ομώνυμο σόλο άλμπουμ, σηματοδοτώντας την αποχώρησή του από το πρώτο συγκρότημα που δημιούργησε, τους Taste. 

Το greenwashing αποτελεί ένα ευρέως διαδεδομένο και αυξανόμενο φαινόμενο. Πόσο επιβαρύνει το περιβάλλον αυτή η τακτική των εταιρειών; Και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo302-260524.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back