ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #300

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #300
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2024, 09:03
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Επετειακό το «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου στις οθόνες σας. Συμπληρώνει 300 τεύχη και συνοδεύεται από μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την νέα έκδοση του Τύπου Ιωαννίνων. 

Στα υπόλοιπα θέματα και καθώς υπολείπονται λιγότερες από 30 ημέρες έως τις ευρωεκλογές σας ταξιδεύουμε στις 18 Οκτωβρίου 1981 όπου καλούμαστε να εκλέξουμε τους πρώτους ευρωβουλευτές μας. Τα αποτελέσματα των εννιά κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ, ΚΚΕ (Εσωτ.), ΚΟΔΗΣΟ, Χριστιανική Δημοκρατία, ΕΔΗΚ, Έλληνες Μεταρρυθμιστές, Κόμμα Φιλελευθέρων) στην Ήπειρο.

Στην «ατζέντα» θα βρείτε όλες τις εκδηλώσεις της εβδομάδας που έρχεται.

Πώς το Σωποτσέλι το 1928, μια περίοδο που η πολιτεία αφαιρεί από τον χάρτη σλάβικα ή άλλης ξένης προέλευσης τοπωνύμια, μετονομάστηκε σε Δίλοφο.

Δέκα κινηματογραφικές τριλογίες που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Κλασικές ταινίες, που είναι χαρακτηριστικές του έργου κάθε σκηνοθέτη, αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό τη συνεισφορά τους στο σινεμά, το πνεύμα τους και την καλλιτεχνική τους συμβολή.

Οι Small Faces κυκλοφορούν στις 11 Μαΐου του 1966 το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ.

Μια νέα διαφήμιση που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την προώθηση του νέου iPad Pro της Apple έχει προκαλέσει ένταση και προβληματισμό στο διαδίκτυο που αναζητά μια απάντηση στο ερώτημα; Μπορεί η τεχνολογία να συνθλίψει την ανθρώπινη δημιουργικότητα;  


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo300-120524.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3