Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάσεις κλοπών στη Θεσπρωτία

Εικόνα του άρθρου Εξιχνιάσεις κλοπών στη Θεσπρωτία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2017, 16:29
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση κλοπής σε μονοκατοικία στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 28χρονου Αλβανού, διότι από την έρευνα και την αξιοποίηση των ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται στη διάρρηξη που έγινε στις 25 Μαΐου, σε μονοκατοικία στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.

Ανήλικος διέρρηξε σπίτι στην Ηγουμενίτσα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε μονοκατοικία στην Ηγουμενίτσα.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, σε βάρος ενός 17χρονου Αλγερινού, διότι από την έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου έως 19 Μαΐου, σε μονοκατοικία στην Ηγουμενίτσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back