Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έξι προγράμματα διά βίου μάθησης στον Δήμο Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Έξι προγράμματα διά βίου μάθησης στον Δήμο Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2020, 14:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έξι προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Δωδώνης σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Στο Κέντρο θα λειτουργήσουν τμήματα για: αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς (25 ώρες), βιολογικά προϊόντα: παραγωγή-πιστοποίηση-διάθεση (25 ώρες), εθελοντισμός: πυρκαγιές-πλημμύρες (25 ώρες), αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά (25 ώρες), θεατρικό εργαστήρι-ανεβάζω τη δική μου παράσταση (50 ώρες) και οικιακή μελισσοκομία (25 ώρες).

Τα προγράμματα αυτά μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Κάθε υποψήφιος εκπαιδευόμενος για τη συμμετοχή του σε τμήματα μάθησης καταθέτει έντυπη αίτηση, στην οποία αναφέρει τα προσωπικά του στοιχεία και τα προγράμματα που επιθυμεί να παρακολουθήσει (έως 2 προτιμήσεις).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: τηλ. :2654360113, 2654360145, 2654360125, email: kentrokoinotitasd.dodonis@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3