Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εξεταστείτε για τα ρευματικά

Εικόνα του άρθρου Εξεταστείτε για τα ρευματικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2018, 17:14
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας» διοργανώνει μια σειρά από δραστηριότητες και παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων και η εξής: οι γιατροί της θα εξετάσουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 08:00π.μ.-15:00μ.μ., χωρίς προγραμματισμένα ραντεβού ασθενείς που επιθυμούν να προσέλθουν στα εξωτερικά ιατρεία της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

«Στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα άτομα με ρευματικά νοσήματα ανέρχονται σε 120.000.000 ενώ στην Ελλάδα υπολογίζονται σε περίπου 3.000.000. Στο σύνολο του ενήλικου ελληνικού πληθυσμού 13% πάσχουν από Οστεοαρθρίτιδα, 11% από Οσφυαλγία, 4,8% από Αυχεναλγία, 4,5% από Οστεοπόρωση και 2,1% από Φλεγμονώδη Συστηματικά Ρευματικά Νοσήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων η κλινική.

Επίσης, ευχαριστεί τη διοίκηση του νοσοκομείου και τονίζει ότι «οι ρευματολόγοι καθώς και όλο το προσωπικό της κλινικής είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να εξετασθούν».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back