Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

e-Teletes: Μια startup από τα Γιάννενα για τις δύσκολες ώρες

Εικόνα του άρθρου e-Teletes: Μια startup από τα Γιάννενα για τις δύσκολες ώρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2023, 21:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το e-τeletes είναι μια startup εταιρία που θέλει να καλύψει ένα δύσκολο, όσο και αυτό που λέμε «μέσα στη ζωή» ζήτημα: την απώλεια και τη διαδικασία που επιφέρει ένας θάνατος συγγενικού προσώπου.

Τρεις Γιαννιώτες έστησαν ένα καινούργιο και τολμηρό εγχείρημα, που προσπαθεί να απαντήσει στα αναγκαία που προκύπτουν, από την απώλεια ενός συγγενικού προσώπου.

Η νέα start up με έδρα τα Γιάννενα (www.e-teletes.gr) φιλοδοξεί να γεμίσει το τεράστιο κενό της αγοράς των επικήδειων τελετών, απευθυνόμενη στον κόσμο που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες γραφείων τελετών.

Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα marketplace που απευθύνεται στον τελικό χρήστη- ενδιαφερόμενο, με ασφάλεια, παροχή πιστοποιημένων υπηρεσιών και ευκολία στη χρήση.

Κοινώς, αντί για την αναζήτηση γραφείου τελετών, η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα με τρία κλικ, για την επιλογή  μεταξύ τριών πακέτων υπηρεσιών από το χρήστη και την αυτόματη σύνδεσή του με πιστοποιημένο συνεργάτη-γραφείο τελετών της πλατφόρμας σε κάθε πόλη. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης της αγοράς online.

Η start up έχει αμιγώς ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, καθώς ο τρόπος που βιώνει ο καθένας την απώλεια του δικού του ανθρώπου είναι ξεχωριστός. Για το λόγο αυτό οι ιδρυτές της κατέληξαν μετά από δύο έτη προετοιμασίας του εγχειρήματος και ενδελεχή έρευνα, στην επιλογή οικογενειακών επιχειρήσεων με μεγάλη παράδοση στο χώρο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η αμεσότητα. Οι συζητήσεις για την περαιτέρω χρηματοδότηση του εγχειρήματος από ιδιώτες επενδυτές και venture capitals βρίσκονται σε ικανοποιητικό σημείο.

Και όπως λένε οι ίδιοι , «είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή θα βρεθούμε όλοι μας αντιμέτωποι με ένα τέτοιο γεγονός. Ό,τι είναι να συμβεί, κάποια στιγμή θα συμβεί και τα δύσκολα τα διαχειρίζεται το e-teletes.gr».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back