ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο Ηπειρώτες στο κύκλωμα ακριβών φαρμάκων

Εικόνα του άρθρου Δύο Ηπειρώτες στο κύκλωμα ακριβών φαρμάκων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2018, 23:48
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένας 59χρονος γεννημένος στην Πρέβεζα και μία 49χρονη, γεννημένη στην Άρτα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των εννέα ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλού κόστους.

Τα στοιχεία ταυτότητα και τις φωτογραφίες τους και των εννέα εμπλεκομένων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 11012 της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 11012@hellenicpolice.gr, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ονόματα και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back