ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από χώμα σε χόρτο

Εικόνα του άρθρου Από χώμα σε χόρτο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2021, 17:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη σύμβαση για το έργο της μετατροπής του γηπέδου Σεισμοπλήκτων και του γηπέδου Νεοχωρόπουλου από χώμα σε χόρτο υπέγραψαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο, στο οποίο ο Δήμος Ιωαννιτών έχει δώσει τον επίσημο τίτλο «κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου στην περιοχή Σεισμοπλήκτων- Νεοχωρόπουλου», είχε προϋπολογισμό 330.000 ευρώ. Η ανάδοχος εταιρία έδωσε έκπτωση 37%, με το κόστος της σύμβασης να ανέρχεται σε 207.000 ευρώ. Τo εργο θα πρέπει να είναι έτοιμο σε δύο χρόνια.

Οι εργασίες που θα γίνουν, είναι: αφαίρεση του επιφανειακού χώματος, προμήθεια και διάστρωση άμμου ποταμού κατάλληλων προδιαγραφών για την ανάπτυξη χλοοταπήτων, προμήθεια και διάστρωση κηποχώματος κατάλληλου για εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα, διαμόρφωση κλίσεων για την απορροή του επιφανειακού νερού (0,3-0,8%), κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου, κατασκευή περιμετρικού καναλιού απορροής όμβριων, κατασκευή συστήματος άρδευσης, εγκατάσταση νέου αντλιοστασίου και υπέργειων πλαστικών δεξαμενών, προμήθεια και διάστρωση χλοοτάπητα με σπορά, γραμμογράφηση γηπέδων ποδοσφαίρου και τοποθέτηση γκολ ποστ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back