Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, 192 κιλά κάνναβης

Εικόνα του άρθρου Δύο αστυνομικές επιχειρήσεις, 192 κιλά κάνναβης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2018, 14:43
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλούσια ήταν η «σοδειά» δύο ξεχωριστών αστυνομικών επιχειρήσεων στη Νεράιδα Θεσπρωτίας και στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, όπου κατάσχεσαν πάνω από 190 κιλά κάνναβης.

Επιχείρηση πρώτη: Δύο ημεδαποί, ένας 47χρονος και μία 46χρονη συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Νεράιδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς να μεταφέρουν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 99 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 106 κιλών και 740 γραμμαρίων (κεντρική φωτογραφία.

Επιχείρηση δεύτερη: Δύο αλλοδαποί, ένας 21χρονος και μία 20χρονη, συνελήφθησαν χθες αργά το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας να μεταφέρουν 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 κιλών και 915 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 192 κιλά και 655 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς ενώ την προανάκριση διενεργούν -κατά περίπτωση- η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back