Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Δύο αναπτυξιακά έργα της δικής μας δημοτικής αρχής»

Εικόνα του άρθρου «Δύο αναπτυξιακά έργα της δικής μας δημοτικής αρχής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2019, 14:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πριν ακόμη γίνει η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών (στη 1 το μεσημέρι), η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα, με ανακοίνωσή της, έρχεται να εκφράσει την ικανοποίησή της για τη συζήτηση που αφορά την έγκριση όρων δημοπράτησης δύο σημαντικών έργων: την ανάπλαση του πάρκου Κουραμπά-Λακκωμάτων με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο και τη βελτίωση και ανακατασκευή αγροτικού οδικού δικτύου με προϋπολογισμό 1,2 εκατ. ευρώ (τα 868.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»).

«Πρόκειται για δύο αναπτυξιακά έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τη δική μας δημοτική αρχή τα οποία φτάνουν στο στάδιο της υλοποίησης» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την παράταξη του κ. Μπέγκα, να εμφανίζεται αποφασισμένη να υποστηρίξει, και σε επικοινωνιακό επίπεδο, τα έργα που σχεδίασε.

«Είναι μόνο δύο από τα έργα που έχουμε αφήσει ως παρακαταθήκη στη σημερινή δημοτική αρχή. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουν να συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα και να εξελίσσονται εξίσου σημαντικά έργα για τον τόπο χάρη στις δικές μας ενέργειες. Εμείς, όπως δεσμευτήκαμε θα είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back