ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία δικηγόρου στο γραφείο του (upd)

Εικόνα του άρθρου Δολοφονία δικηγόρου στο γραφείο του (upd)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2017, 23:48
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154, ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με πυροβόλο όπλο από δύο ενόπλους μπροστά στα μάτια συνεργάτη του θύματος. 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή στα στενά των Εξαρχείων.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, που ήταν σε διπλανό γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας σε δύο άγνωστα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στον όροφο που είναι το γραφείο του.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και όταν ο συνεργάτης του έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε τον δικηγόρο να έχει γύρει νεκρός πάνω στο γραφείο του, ενώ οι δράστες είχαν φύγει.

Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι ο 52χρονος πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα για τη δολοφονία δικηγόρου στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης αναφέρει: «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back