ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Διπλωματία πόλεων» και στο νέο έτος

Εικόνα του άρθρου «Διπλωματία πόλεων» και στο νέο έτος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2024, 19:56
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο δημαρχείο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας το διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε), παρουσία του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίας Κεφάλα.

Ο κ. Μπέγκας τόνισε τη σημασία της «διπλωματίας των πόλεων» και των συνεργασιών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ ο κ. Τασούλας είπε ότι η Βουλή στηρίζει το έργο της ΠΑΔΕΕ, η οποία «μπορεί να συμβάλει, ανάμεσα στα άλλα, στην διάδοση της φυσικής και πολιτιστικής ομορφιάς της Ηπείρου στο εξωτερικό αλλά και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην περιοχή».

Εκ μέρους της ΠΑΔΕΕ συμμετείχαν ο πρόεδρος Λεωνίδας Ραπτάκης, γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Ροουντ Άιλαντ, Έφη Τριανταφυλλοπούλου, Α’ αντιπρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε.Ε και βουλευτής στο Τορόντο, Στηβ Γεωργανάς Β’ αντιπρόεδρος και βουλευτής στην Αυστραλία, Άννυ Κουτράκη, μέλος του κοινοβουλίου του Κεμπέκ, υφυπουργός Τουρισμού και μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για Μεταφορές και Υποδομές, Στέφαν Παππάς, πολιτειακός Γερουσιαστής Ουαϊόμινγκ και Νίκος Κουρής, νουλευτής στους Αγίους Σαράντα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back