ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευκρινίσεις για το ωράριο καταστημάτων

Εικόνα του άρθρου Διευκρινίσεις για το ωράριο καταστημάτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2021, 21:31
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει ότι το προτεινόμενο ωράριο στα καταστήματα των Ιωαννίνων είναι το εξής:

  • Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 10:00-14:30
  • Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-14:00 και 17:30-21:00

Αφορμή για τη διευκρίνιση στάθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για έναρξη του ωραρίου από τις 10 το πρωί, με τη λογική να αποφορτιστούν τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «αρνούμενη για μια ακόμη φορά να αναλάβει τις ευθύνες της για την εξάπλωση της πανδημίας, με τις νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού και τα νέα μέτρα, φορτώνει για άλλη μια φορά στους επαγγελματίες την αντιμετώπισή της».

Καταγγέλλει ακόμα ότι, «αφού μας ανάγκασε να γίνουμε χωροφύλακες στα καταστήματά μας, τώρα μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου. Εξαντλητικό ωράριο για όλους εμάς, συρρικνώνοντας ακόμη τον ήδη λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχουμε να αφιερώνουμε στην οικογένεια μας και να ξεκουραζόμαστε».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «είναι ξεκάθαρο ότι μόνο ο κοινός αγώνας των επαγγελματιών όλων των κλάδων καθώς και των εργαζομένων μπορεί καταφέρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και του εισοδήματός μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back