Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 9-03-2022, 10:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από 26 Απριλίου έως 1 Μαΐου θα γίνει ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Ελλάδας, με τα Ιωάννινα να αποτελούν την πόλη τερματισμού. Ο διεθνής ποδηλατικός γύρος Ελλάδας αναβιώνει μετά από 10 χρόνια. Οι εννέα πόλεις που θα «συμμετέχουν», είναι: Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Ιτέα, Δελφοί, Καρδίτσα, Λάρισα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα.

Μία από τις αποστολές της οργανωτικής επιτροπής Cycling Greece, η οποία συστάθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είναι η οργάνωση του εθελοντισμού.

«Η συμμετοχή εθελοντών είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της κάθε πόλης που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές» σημειώνεται σε ανακοίνωση, την οποία προώθησε στα τοπικά ΜΜΕ και η Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές μπορούν να δουν λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.hellas-tour.gr/portal/el/ και στο πεδίο «Γίνε Εθελοντής» https://www.hellas-tour.gr/portal/el/gine-ethelontis.


Photo credit: Cycling Greece

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα