ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Διασυνοριακή αστυνομική συνάντηση στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Διασυνοριακή αστυνομική συνάντηση στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2016, 16:24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με το γενικό διευθυντή Αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση Αριάν Φέρι συναντήθηκε χτες στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων ο γενικός Αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου, ταξίαρχος Κώστας Σκούμας και ο διευθυντής της αστυνομίας Γιάννη Βασιλάκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο βοηθός του γενικού περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης, ο αρμόδιος υποδιευθυντής για θέματα συνοριακής φύλαξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων Γιώργος Κιτσαράς και η αναπληρώτρια διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς Αλίκη Μάνδαλου.

Από την πλευρά της Αλβανικής Αστυνομίας συμμετείχαν επίσης ο διευθυντής Συνοριακής Φύλαξης Αργυροκάστρου Άρπεν Νικόλα, ο προϊστάμενος ανακριτικού Τμήματος Αργυροκάστρου Ραμί Ρούτσι, ο αξιωματικός σύνδεσμος της Αλβανίας στη χώρα Μπουχάρ Μέμα, ο αξιωματικός δικαστικής αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση Βίλσον Ντίνε και η υπεύθυνη τμήματος Μετανάστευσης και Συνόρων Λουντμίλα Χαρσόβα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, ιδίως στους τομείς του διασυνοριακού εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης.

Παράλληλα, αξιολογήθηκε και αναδείχθηκε το πολύ καλό επίπεδο της μέχρι τώρα αστυνομικής συνεργασίας και διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back