Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαψεύσεις και… αυγουστιάτικη αδυναμία συνέλευσης

Εικόνα του άρθρου Διαψεύσεις και… αυγουστιάτικη αδυναμία συνέλευσης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2019, 12:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Κώστας Κυριαζής, πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», αποχώρησε με ανακοίνωσή του, μετά την είσοδο της παράταξης στη δημοτική αρχή, η οποία συνοδεύτηκε από δύο τοποθετήσεις, μια επίσημη και μια ακόμα ανεπίσημη, για τους δημοτικούς της συμβούλους.

Ο κ. Κυριαζής κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η απόφαση για τη συνεργασία με τους κ.κ. Ελισάφ και Γκόντα, λήφθηκε στη γραμματεία και όχι στη συνέλευση.

Στον κ. Κυριαζή απάντησε ο πρόεδρος της παράταξης και πλέον, πρόεδρος και της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας, ο οποίος αμφισβητεί τα λεγόμενα του κ. Κυριαζή και μιλώντας εκ μέρους της πάραταξης, εκφράζει «την έκπληξή της».

Λέει ότι ο κ. Κυριαζής απευθύνει κατηγορίες «με ανακριβή στοιχεία» και επί της ουσίας, αμφισβητεί την αλήθεια όσων λέει.

Βέβαια, ο κ. Μπαρτζώκας δεν απαντάει ευθέως στην κατηγορία ότι αποφάσισε το όργανο και όχι η ολομέλεια, αλλά εξάγει… συμπέρασμα: «Στην τελευταία Γ.Σ. η παράταξη ομόφωνα τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής και κατ’ επέκταση υπέρ των συνεργασιών των δημοτικών παρατάξεων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, τονίζει ότι ναι μεν η απόφαση λήφθηκε από τη γραμματεία, αλλά «έγινε γνωστή στους υποψήφιους της παράταξης πριν την υπογραφή του πρακτικού σύμπραξης και δεν εκφράσθηκε αντίρρηση από κανέναν».

Ενδιαφέρον έχει το επιχείρημά του ότι «σύγκλιση Γ.Σ. μέσα στον Αύγουστο ήταν πρακτικά αδύνατη δεδομένου ότι η τροπολογία αυτή ψηφίστηκε αρχές Αυγούστου».

Μάλιστα, ο κ. Μπαρτζώκας παραπέμπει στη γενική συνέλευση στις 2 Οκτωβρίου, ενώ ήδη δηλαδή υπάρχει τετελεσμένο. Ο κ. Μπαρτζώκας καλεί εκεί τα μέλη να συζητήσουν για το εκλογικό αποτέλεσμα και να κάνουν την κριτική τους…

Τέλος, διαψεύδει ότι υπήρχε «προεκλογική πρόσκληση συγχώνευσης» με την παράταξη Ελισάφ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back