Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Διάπλους Αμβρακικού κι όχι μόνο

Εικόνα του άρθρου Διάπλους Αμβρακικού κι όχι μόνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2022, 13:08
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τον 18ο Διάπλου Αμβρακικού μαζί με το 5ο Koronisia Sprint Triathlon, διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της δράσης «Σώστε τον Αμβρακικό», το σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου.

Ο Διάπλους που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.2. «Μαραθώνια Κολύμβηση», θα διεξαχθεί στη θάλασσα του Αμβρακικού Κόλπου (Βόνιτσα – Κορωνησία) την Κυριακή 24 Ιουλίου και το Koronisia Sprint Triathlon θα διεξαχθεί στην Κορωνησία, μία μέρα πριν, το Σάββατο 23 Ιουλίου. Τις ίδιες ημέρες θα διεξαχθούν αγώνες άμμου ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

«Στόχος της διπλής αυτής αθλητικής διοργάνωσης, είναι μεταξύ άλλων η πανελλήνια προβολή των εναλλακτικών και ποικίλων μορφών αθλητισμού και ψυχαγωγίας που προσφέρει η Άρτα και η ευρύτερη περιοχή της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, τόσο για τον Διάπλου, όπου συμμετέχουν κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, όσο και για το  Sprint Triathlon, λήγουν τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και γίνονται ηλεκτρονικά στους παρακάτω συνδέσμους: Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού Κόλπου και Koronisia Sprint Triathlon.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back