Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διακοπές νερού… για καλό σκοπό

Εικόνα του άρθρου Διακοπές  νερού… για καλό σκοπό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2017, 16:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διακοπή ή πτώση της πίεσης του νερού στο δίκτυο ύδρευσης στα Λακκώματα, και συγκεκριμένα στις οδούς Αιακιδών, Ριζάρη, Μολοσσών, Χαόνων και Αγίου Κοσμά και στις παρόδους τους, θα γίνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ, η διακοπή επιβάλλεται για την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Συνδέσεων και Παροχών Ύδρευσης στις οδούς Αιακιδών, Ριζάρη, Μολοσσών στα Ιωάννινα». Το έργο αυτό έρχεται να ολοκληρώσει τη μεγάλη παρέμβαση της « βελτίωσης-αναβάθμισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης» που είχε χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Τα προηγούμενα χρόνια, μέσω της παρέμβασης αυτής, αντικαταστάθηκαν οι παλιοί σωλήνες ύδρευσης σε μεγάλο κομμάτι της πόλης (σε 45 χλμ. υπόγειου δικτύου). Ωστόσο, δεν είχαν προχωρήσει οι συνδέσεις και οι παροχές ύδρευσης. Στην περιοχή των Λακκωμάτων, η δουλειά αυτή θα γίνει την Πέμπτη. Κάτι που εγγυάται καλύτερο δίκτυο ύδρευσης και κατ' επέκταση καλύτερο πόσιμο νερό.


ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΔΑΓΚΛΗ, ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ

Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη, θα υπάρξει και άλλη μια διακοπή νερού, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στις οδούς Δαγκλή, Κοραή, Ζωσιμαδών και Αραβαντινού και στις παρόδους τους, όπως και στην πλατεία Μπότσαρη. Η διακοπή αυτή γίνεται για να επιδιορθωθεί βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back