Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοτική αρχή Δωδώνης: «Ψέμα και συκοφαντία»

Εικόνα του άρθρου Δημοτική αρχή Δωδώνης: «Ψέμα και συκοφαντία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2023, 18:10
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα πνεύματα «άναψαν» από νωρίς στον Δήμο Δωδώνης, καθώς η ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Καραμπίνα έλαβε οξεία απάντηση από τη δημοτική αρχή.

Το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς οι δύο συνδυασμοί –οι επικεφαλής τους- έχουν κοινή πολιτική αναφορά, στο χώρο της ΝΔ.

Λέει λοιπόν η δημοτική αρχή ότι «το ψέμα, η συκοφαντία και η αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου αποτελεί δεύτερη φύση για κάποιους που ονειρεύονται να διοικήσουν το Δήμο Δωδώνης».

Προειδοποιεί δε ότι τώρα «θα υποχρεωθούν να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα για να τεκμηριώσουν τους αστείους ισχυρισμούς τους περί ‘κατασπατάλησης πόρων του Δήμου μέσω του κατακερματισμού μεγάλων έργων και μέσω απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς δημοσιότητα, έργων’, όπως ισχυρίζονται».

Κατηγορεί ακόμα συμβούλους της μειοψηφίας ως «μπροστάρηδες στην επιχείρηση συκοφάντησης».

Σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις στην ψήφιση τεχνικού προγράμματος-προϋπολογισμού, αναφέρει ότι «οφείλονται στα γνωστά προβλήματα υποστελέχωσης που ταλαιπωρούν το Δήμο μας».

Τέλος, χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά βάλλοντας προς την κατεύθυνση του κ. Καραμπίνα, λέει το εξής:

«Οι γνωστοί καταγγελιομανείς φαίνεται πως κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και με βάση τα όσα διδάχτηκαν από την πρότερη αυτοδιοικητική τους πορεία. Από τη συγκεκριμένη περίοδο, τους απέμειναν και τα ψέματα, όπως οι υποσχέσεις στους κατοίκους της Λάκκας Σουλίου, τις ίδιες ακριβώς που ξέθαψαν δέκα χρόνια μετά. Τότε, έταζαν ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου ότι μέσα σε ένα χρόνο θα τελειώσει ο δρόμος Τύρια-Σιστρούνι, τώρα υπόσχονται ότι ως Δήμαρχοι, λόγω καλής σχέσης τους με την περιφερειακή αρχή, θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον πολύπαθο δρόμο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back