Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Ζαγορίου: Βραβεύει τον διευθύνοντα σύμβουλο της P&I

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ζαγορίου: Βραβεύει τον διευθύνοντα σύμβουλο της P&I
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/08/2022, 15:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tον διευθύνοντα σύμβουλο της P&I Ελλάς, της πολυεθνικής εταιρίας λογισμικού και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Βασίλη Τριάδη θα βραβεύσει ο Δήμος Ζαγορίου την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 20:00, στο Γρεβενίτι.

Ο κ. Τριάδης κατάγεται από το Γρεβενίτι όπου τελείωσε και το Δημοτικό Σχολείο. Το γυμνάσιο το τελείωσε στο Μέτσοβο και το λύκειο στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα, σπούδασε πληροφορική στην Κολωνία της Γερμανίας. Με το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Το 1986 έκανε πρακτική άσκηση ως προγραμματιστής στην Εταιρία BFD.Gmbh στο Iserlohn.

Δύο χρόνια αργότερα ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία για την ανάπτυξη του δικού του λογισμικού, ένα σύστημα HRMS για τον δημόσιο τομέα.

Το 1998 έγινε Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας P&I. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, είναι διευθύνων σύμβουλος CEO της P&I, της εταιρίας που δραστηριοποιείται εδώ και πέντε χρόνια στα Γιάννενα.

«Στον Δήμο μας ο Βασίλης Τριάδης είναι γνωστός για την έμπρακτη βοήθειά του με δωρεές έργων κατασκευής, που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των μόνιμων κατοίκων και στη διατήρηση του παραδοσιακού δομημένου περιβάλλοντος του Ζαγορίου. Επίσης είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης μας σε πάμπολλες εκδηλώσεις του Δήμου μας, προωθώντας έμπρακτα το κοινωνικό του έργο, διοργανώνοντας και υποστηρίζοντας μεγάλα αθλητικά events, τον Ποδηλατικό Αγώνα ‘Greveniti Bike 83km’, καθώς και στη διαχείριση της πανδημίας με προσφορά απαραίτητου υγειονομικού υλικού» αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.

«Η προσφορά τόσο του ιδίου όσο και της εταιρίας στην οποία είναι διευθύνων σύμβουλος υπερβαίνει τον Δήμο μας, συμβάλλοντας με κοινωνική ευαισθησία σε ολόκληρο το νομό μας» καταλήγει ο Δήμος Ζαγορίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back