Δήμος Μετσόβου: «Ανοχή τέλος»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Μετσόβου: «Ανοχή τέλος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2023, 19:10

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο Μετσόβου, δηλώνουν ότι αφενός, έχουν εξαντλήσει «κάθε περιθώριο συνεννόησης με τον κύριο Τζαφέα» και αφετέρου, ότι «δεν πρόκειται να δώσουν πλέον λευκή επιταγή σε μια διοίκηση η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο (και απίστευτες συκοφαντίες..) να μη γίνει κανένας έλεγχος στις επιχειρήσεις του Δήμου αλλά και εν γένει στον Δήμο».

Αυτή τη φορά, αφορμή είναι η νέα χρηματοδότηση δημοτικής επιχείρησης, που η αντιπολιτευση καταγγέλλει ότι έχει χρέη άνω του μισού εκατ. Ευρώ.

«Συνοπτικά αναφέρουμε μόνο ότι η πρώτη μας επιστολή για το εν λόγω θέμα στάλθηκε στις 27 Απριλίου 2022 και κατόπιν ακολούθησαν δεκάδες έγγραφα και άπειρα ψέματα του Δημάρχου για να καταλήξουμε μετά από έξι μήνες εμποδίων σε αποφάσεις ΔΣ Μετσόβου τόσο για Έκτακτο Διαχειριστικό Έλεγχο της Κοινωφελούς όσο και για άμεση αντικατάσταση του προέδρου της (Γκούμα Κων.)», τονίζουν.

Καταλήγουν τονίζοντας ότι «δυστυχώς ο δήμαρχος δεν λαμβάνει υπόψη του ότι η παράταξή του δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και επομένως θα πρέπει να συνεννοείται με τις τρείς άλλες δημοτικές παρατάξεις για την διαχείριση του Δήμου. Πρόθεσή μας ήταν και είναι να συνεργαζόμαστε μαζί του για το καλό όλου του Δήμου και των δημοτών. Αντιθέτως αυτός ενεργεί με τρόπο αυταρχικό, χωρίς να λαμβάνει ποτέ υπόψη του τις προτάσεις μας και προσπαθεί να δικαιολογήσει την θέση του, εκδίδοντας δελτία Τύπου».

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μετσόβου δεν στέλνει τις ανακοινώσεις του στον Τύπο Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back