Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Ιωαννιτών: «Να επανέλθει η ηρεμία στην πόλη»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ιωαννιτών: «Να επανέλθει η ηρεμία στην πόλη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2023, 16:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική αρχή των Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή της τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό σε μια γειτονιά του Δήμου, τα Σεισμόπληκτα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου σε οπαδική συμπλοκή, καταρχάς εκφράζει τον αποτροπιασμό της και θεωρεί «πρωτοφανή» τη συμπλοκή.

Τονίζει ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν με τον πολιτισμό του τόπου μας, με τις αξίες του και δεν μπορούν να έχουν καμία θέση ανάμεσά μας» και δηλώνει αλληλέγγυα στον τραυματία και την οικογένειά του.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου αναφέρει ότι  «η ανεξάρτητη δικαιοσύνη την οποία όλοι πρέπει να εμπιστευτούμε θα λειτουργήσει ακριβοδίκαια και θα αποδώσει τις ευθύνες σε όσους ανήκουν. Χρέος όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα» αναφέρει ο Δήμος και λέει ότι «στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο διάστημα. Στην παρούσα φάση οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην πόλη».

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για «πρωτοφανές» περιστατικό, καθώς αντίστοιχη επίθεση, ευτυχώς με πολύ λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς, είχε συμβεί και το 2020…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back