ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα: Προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6

Εικόνα του άρθρου Συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα: Προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/04/2023, 21:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα, την περασμένη Παρασκευή.

Σήμερα, στον ανακριτή, στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν και οι 2 από τους 3 οπαδούς, που είχαν αρχικά ταυτοποιηθεί και διέφευγαν της σύλληψης και συνελήφθησαν τελικά. 

 Κατά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα ο ένας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, στον ανακριτή. Όλοι κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων -οι οποίοι είναι αδέλφια- Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του σημείωσε πως «η προφυλάκιση είναι δικαιολογημένη βάσει των στοιχείων και του υλικού που υπάρχουν μέχρι τώρα» και ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ο συνήγορος των υπολοίπων Δημήτρης Νάκος, ανέφερε πως κατά την ακροαματική διαδικασία «θα αποδειχθούν οι πραγματικές συνθήκες των γεγονότων» και ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back