Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Ηγουμενίτσας: «Μείνετε σπίτι, θα σας φροντίσουμε εμείς»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ηγουμενίτσας: «Μείνετε σπίτι, θα σας φροντίσουμε εμείς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2020, 14:17
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην υποστήριξη δημοτών που έχουν ανάγκη, προχωρά και ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μετά και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών για ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με προσωπικό από δομές, η λειτουργία των οποίων έχει ανασταλεί. Το σύνθημα του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι: «Μείνετε σπίτι – Θα σας φροντίσουμε εμείς».

Με ανακοίνωσή του, λοιπόν, υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξυπηρετεί τους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν καθώς και τους άπορους και τους οικονομικά αδύναμους για:

-Θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και ειδικά για τους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους, δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης.

-Διεκπεραίωση αιτημάτων κατοίκων (παραλαβή αιτήσεων - παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

-Κάθε άλλη εργασία συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού
COVID-19.

Οι δημότες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματα τους με τους ακόλουθους τρόπους

  • Με αποστολή e-mail: kepygeias@igoumenitsa.gr
  • Καλώντας στα τηλέφωνα: 2665 3 61145 & 2665 3 61148 (Δευτέρα – Παρασκευή  08:00-15:00)
  • Για επείγουσες περιπτώσεις 6907724367 (Δευτέρα – Παρασκευή  15:00-20:00)

Πρέπει να δηλώνουν τα εξής στοιχεία:

-Ονοματεπώνυμο:

-Διεύθυνση κατοικίας:

-Τηλέφωνα επικοινωνίας:

-Ηλικία:

-Το λόγο που δεν μπορούν μετακινηθούν από τις κατοικίες τους (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back