ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δήμαρχος Αθηναίων στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Δήμαρχος Αθηναίων στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2018, 18:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται στα Γιάννενα με την ιδιότητα του ομιλητή στη νομαρχιακή συνέλευση του ΚΙΝΑΛ. Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το δημαρχείο Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με τον κ. Θωμά Μπέγκα. 

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Καμίνη ξεκίνησε με την αρχή της θητείας μας στην προσπάθεια που κάναμε να συγκροτήσουμε μια αυτοδιοικητική παράταξη στην ΚΕΔΕ με κύριο άξονά της την αντίληψη που έχουμε για μια ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση» είπε ο κ. Μπέγκας και πρόσθεσε: «Σήμερα βρίσκεται εδώ εκπροσωπώντας το Κίνημα Αλλαγής κι όπως ξέρετε, το δημαρχείο της πόλης είναι πάντα ανοιχτό σε όσους εκπροσωπούν το δημοκρατικό, προοδευτικό χώρο».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «τα κόμματα πια δεν επιβάλουν τις απόψεις τους την κοινωνία. Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει. Γι’ αυτό είμαι εδώ, να μιλήσω και να ακούσω αυτοδιοικητικούς, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και τον κόσμο των Ιωαννίνων για την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει».

Περισσότερο τυπική ήταν η συνάντηση του κ. Καμίνη με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης, ενώ ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στη προσφορά των ηπειρωτών ευεργετών, ιδιαίτερα στην πόλη της Αθήνας.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back