ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το δημαρχείο πήγε... Σταυράκι

Εικόνα του άρθρου Το δημαρχείο πήγε... Σταυράκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2017, 15:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τις όποιες παρεμβάσεις της στα δημοτικά διαμερίσματα προσπαθεί να αναδείξει και σε επικοινωνιακό επίπεδο, η δημοτική αρχή Ιωαννίνων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δημαρχείου, η δημοτική αρχή επιδιώκει την άμεση επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, μέσα από διαβούλευση και συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κατοίκους.

Πρώτος σταθμός της «εκστρατείας» αυτής ήταν το Σταυράκι. Στη συνάντηση με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής αλλά και με κατοίκους, συμμετείχαν ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας, Νίκος Γκόλας, Γιάννης Λιόντος, Δημήτρης Κατηρτσίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νάστος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου  Κωνσταντίνος Μπαπασίκας.

Στη συνάντηση αυτή έγινε ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σε έργα και παρεμβάσεις. Βάσει της συζήτησης, προτεραιότητα έχουν οι εξής παρεμβάσεις: ασφαλτόστρωση οδών, κατασκευή νέου γηπέδου μπάσκετ, διαμόρφωση της πλατείας και αναβάθμιση της παιδικής χαράς.

«Συνομιλούμε με τους πολίτες, διαβουλευόμαστε, προγραμματίζουμε από κοινού μικρές ή και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου μας με βάση τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές. Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους και μάλιστα τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back