ΗΠΕΙΡΟΣ

Δεν τα είχε κρύψει και πολύ καλά

Εικόνα του άρθρου Δεν τα είχε κρύψει και πολύ καλά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2018, 14:34
ΗΠΕΙΡΟΣ

Σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από την ταπετσαρία του αυτοκινήτου είχε καταφέρει να κρύψει 26 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 17 κιλών και 474 γραμμαρίων.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος, στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασίας με τις αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, συνελήφθη στη Σαγιάδα μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημά του, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οργανωτής της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

  • ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (17) κιλών και (474) γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 19χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
  • το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ,
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΚΑΠΝΟΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 1 κιλού και 39 γραμμαρίων.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back