Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν σκοράρει, δεν νικάει…

Εικόνα του άρθρου Δεν σκοράρει, δεν νικάει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/10/2018, 23:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ήττα που μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γνώρισε ο ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» από τον Παναιτωλικό, με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν αυτοί που έκαναν τις δύο καλύτερες φάσεις των πρώτων 45 λεπτών. Στο 10’ ο Μοράρ βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, ο οποίος πεσμένος τον σταμάτησε με το ένα χέρι και στο 44’, όταν προηγήθηκε στο σκορ. Η επίθεση του Παναιτωλικού δούλεψε άψογα και ο Μάζουρεκ που ήρθε τελευταίος ως «τρέιλερ» πήδηξε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ και νίκησε τον Βελλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν του ΠΑΣ και των… καθυστερήσεων που ξεκίνησαν με προκλητικό τρόπο να κάνουν οι φιλοξενούμενοι σχεδόν από το 75’. Χαρακτηριστική η κίνηση του Μαλή που στο 81’ βγήκε κουτσαίνοντας και μόλις… πάτησε εκτός γραμμής επέστρεψε στο ματς τρέχοντας. Πήρε την κίτρινη κάρτα γι αυτή του την κίνηση (μπήκε χωρίς άδεια διαιτητή).

Ο ΠΑΣ όμως ήταν ανούσιος, παρότι η είσοδος Αποστολόπουλου και Βιδάλ τον έκανε πιο κινητικό, κυρίως από τα δεξιά. Πρακτικά όμως ο ΠΑΣ δεν είχε μια καθαρή ευκαιρία και δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά τον αντίπαλό του, που συνέχιζε να παγώνει το ματς με καθυστερήσεις.

Στο 96’ πια, ο Μάζουρεκ έβαλε και το δεύτερο γκολ, δικό του και της ομάδας του, σε μια αντεπίθεση του Παναιτωλικού που βρήκε την περιοχή του ΠΑΣ σχεδόν άδεια.


ΠΑΣ: Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46’ Αποστολόπουλος), Κακούμπα, Λίλα, Γιάκος, Κριζμάν, Κιούζικ (60’ Βιδάλ), Ξύδας (68’ Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάλης, Ρότσα, Μπορντινιόν, Μ. Πάουλο (73’ Χαντάκιας), Μοράρ (79’ Καμαρά), Λουσέρο, Μάζουρεκ, Ντίας, Γουίλαν (68’ Μάνα)


Γκολ: 44’, 96’ Μάζουρεκ


FcTables.com




 




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back