ΗΠΕΙΡΟΣ

Δελτίο… αναβολών

Εικόνα του άρθρου Δελτίο… αναβολών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2020, 16:56
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων ελέω κορωνοϊού και προληπτικών μέτρων, έχει επιφέρει ανακοινώσεις από τους συλλόγους και τους φορείς που είχαν διοργανώνει αποκριάτικα δρώμενα.

Ο Δήμος Αρταίων επίσης ματαιώνει τις εκδηλώσεις και δηλώνει ότι «οι υπηρεσίες θα βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, ώστε να ανταποκριθούν άμεσα, εφόσον χρειαστεί, στις ανάγκες των πολιτών».

Συστήνει «αυστηρά» όπως αναφέρει, στους τοπικούς συλλόγους και φορείς να ματαιώσουν επίσης τις εκδηλώσεις.

Ο σύλλογος Σκλιβανιτών αναβάλλει τις εκδηλώσεις του διημέρου 29/2-1/3, καθώς και το το σεμινάριο παραδοσιακών χορών Ανατολικής Ρωμυλίας με τον Γιώργο Παντζιαρίδη καθώς και το γλέντι με την «Εβρίτικη Ζυγιά» στο Golden Episkopiko Hall το Σάββατο, 29/2/2020. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Κομιτάτο Πρέβεζας» αναβάλλει τα του Σαββάτου και σημειώνει ότι εξετάζει την τέλεση της παρέλασης, το  Σάββατο 2 Μαΐου «κάτι όμως που θα συζητηθεί με όλους τους αρχηγούς των γκρουπ».

Ο Δήμος Πωγωνίου επίσης ανακοίνωσε αναβολή εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας κάνει γνωστό ότι ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, που ήταν προγραμματισμένες να λάβουν χώρα υπό την αιγίδα του

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back